Buhari?ye spor camiasından büyük destek

Buhari?ye spor camiasından büyük destek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Haki Buhari vatandaşlardan büyük destek görürken, spor kamuoyundan da fazlasıyla...


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Haki Buhari vatandaşlardan büyük destek görürken, spor kamuoyundan da fazlasıyla destek buluyor.

Gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını ailesiyle ve ekibiyle birlikte aralıksız sürdüren Buhari, Ceyhan halkıyla adeta bütünleşti. Buhari, her gittiği yerde halkla buluşuyor onlarla sohbet ediyor, sorunlarına ortak oluyor. Esnaf, yaşlı, genç, kadın, çocuk ayırımı yapmadan 7?den 70?e herkese kucak açan Mustafa Haki Buhari, ilçede yoğun bir ilgiyle de karşılaşıyor.

Türk bayan basketbolunun ekol kulüplerinden Botaşspor efsanesinde büyük emeği olan isimler arasında yer alan M. Haki Buhari uzun yıllar kırmızı-beyazlılara değerli hizmetlerde bulunurken, elde edilen şampiyonluklarda inanılmaz katkılar sağlamıştı.

Ceyhan Belediyespor bayan basketbol takımında yer aldığı dönemde yaptığı önemli katkılarla dikkat çeken tecrübeli spor adamı yıllardır bilgi ve birikimi ile spor kamuoyunun beğenisini topluyor. Yıllardır Başkan Hüseyin Sözlü ile birlikte aynı ekipte görev yapmasının kendisi için önemli bir avantaj olduğunu belirten Mustafa Haki Buhari, ?Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ile karşılaşmamız bizleri bu zorlu yolda fazlasıyla memnun etmektedir. Uzun yıllar spora yapmış olduğumuz yatırımların karşılığını büyük ilgi görmek ile fazlasıyla alıyoruz.Ceyhan başta olmak üzere Adana?da spor camiası ile yakın dostlarımızın bizlere karşı oylan büyük duyarlılıkları şevkimizi daha da artırmaktadır? diye konuştu.

Gittiği  her yerde spordan gelmenin avantajı  ile farkını gösteren, uzun yıllar sporun içerisinde yer alarak üst düzeyde yöneticilik yapması Mustafa Haki Buhari?yi zorlu seçim maratonunda diğer adaylara göre daha fazla şanslı kılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.