"Bu şampiyona farklı olacak"

"Bu şampiyona farklı olacak"
 Milli sporcu Çolak, "Daha önceki senelerden çok daha farklı bir Avrupa Şampiyonası olacak" dedi.İZMİR (AA)- Fransa'da yarın başlayacak 6. Avrupa...


 

Milli sporcu Çolak, "Daha önceki senelerden çok daha farklı bir Avrupa Şampiyonası olacak" dedi.

İZMİR (AA)- Fransa'da yarın başlayacak 6. Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonasında Türkiye'nin madalya umutlarından olan İbrahim Çolak, "Daha önceki senelerden çok daha farklı bir Avrupa Şampiyonası olacak" dedi.

Fransa'nın Montpellier kentinde yarın başlayıp 19 Nisan'da sona erecek 6. Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Ferhat Arıcan, Ahmet Önder ve Ümit Şamiloğlu ile İbrahim Çolak'ın yanı sıra genç sporcular Abdulmalek Mardinli ve Yunus Emre Gündoğdu, şampiyonada mücadele edecek.

Sporculardan İbrahim Çolak, şu ana kadarki performansına göre 2015'te halka aletinde dünya sıralamasında ikinci, paralel bar aletinde 29. sırada bulunurken, barfikste Ümit Şamiloğlu üçüncü durumda yer alıyor.

Ferhat Arıcan'ın kulplu beygirde 17, atlama masasında 15. konumda olduğu sıralamada Ahmet Önder ise paralel bar aletinde 13. sırada bulunuyor.

Almanya'da mart ayında düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde bronz madalya kazanan Milli cimnastikçi İbrahim Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2015 yılına güzel bir şekilde ve madalya ile başladığını, bunu sürdürmek istediğini kaydetti.

Fransa'daki şampiyona öncesi milli takım olarak çok iyi çalıştıklarını belirten Çolak, şunları söyledi:

"Takım olarak çok iyi hazırlandık. Daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Ben inanıyorum ki daha önceki senelerden çok daha farklı bir Avrupa Şampiyonası olacak ve iyi yerlere geleceğimize inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.