Bu ilan insanlık dersi verdi

Bu ilan insanlık dersi verdi
92 yaşında hayatını kaybeden Ülker Bisküvi'nin kurucusu Sabri Ülker, dün Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.Ülker...


92 yaşında hayatını kaybeden Ülker Bisküvi'nin kurucusu Sabri Ülker, dün Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Ülker için cenaze namazı kılınırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da protokolün en ön sırasında yer aldı.

ÜLKER'İN DEDESİNE SON VEDA
Sabri Ülker'in cenazesine, rakibi Eti Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın da katılması dikkat çekti. Yıllardır sektörde birbirine rakip iki büyük firmanın onursal başkanları.. Ülker dedesini uğurlarken Eti'nin dedesi acıya ortak oldu. Kanatlı, cenazeye oğlu Firuzhan Kanatlı ile geldi. Firuz Kanatlı'nın cenazede çok üzgün olduğu görüldü.

EN ANLAMLI İLAN
Dünkü cenaze merasiminin ardından bugün Sabri Ülker için sayısız vefat ilanı verildi. O ilanların en anlamlısı yine sektördeki en büyük rakibinden geldi. Firuz Kanatlı Sabri Ülker için verdiği ilanda dostuna seslendi. Kapitalizmin dişlerinin bir bir öğüttüğü dostluklara inat "Bu vatan sana minnettar. Aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Firuz Kanatlı'nın kişisel ilanı dışında oğlu Firuzan Kanatlı ve Eti Şirketler grubu da ayrı ayrı taziye ilanı verdi

İŞTE FİRUZ KANATLI'NIN VERDİĞİ O İLAN


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.