Bu bir milletvekili?

Bu bir milletvekili?
YSK'nın milletvekilliği adaylık başvurusunu önce reddettiği, kamuoyu baskısı üzerine geri adım atarak seçimlere girmesine vize verdiği BDP'lilerden Sebahat...



YSK'nın milletvekilliği adaylık başvurusunu önce reddettiği, kamuoyu baskısı üzerine geri adım atarak seçimlere girmesine vize verdiği BDP'lilerden Sebahat Tuncel, bu kez de bakın nerden çıktı:

 

Silopi'de tartıştığı Başkomiser Murat Çetiner'e tokat atıp, hakaret eden BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, bu kez de polise molotof kokteyli atmaya hazırlanan terör örgütü yandaşları ile aynı karede görüntülendi.

Yüksek Seçim Kurulu 19 Nisan 2011 Salı günü 12 bağımsız milletvekilinin adaylığını eksik evrak gerekçesiyle geri çevirdi. Veto edilenlerin 7'si BDP'nin desteklediği bağımsız adaylardı. YSK'nın veto kararından sonra BDP organizesinde ülke çapında birçok protesto eylemi gerçekleşti.


İSTANBUL'DA 19 NİSAN'DAKİ EYLEM

Bunlardan biri de 19 Nisan 2011 Salı günü YSK kararının açıklanmasının hemen ardından İstanbul'da BDP ve PKK bağlantılı yapılanmalar tarafından gerçekleştirilen eylemdi. Bu eyleme katılanlar arasında BDP Milletvekili olan ve YSK tarafından Milletvekilliği adaylığı veto edilen isimlerden Sabahat Tuncel de bulunuyordu. Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu grup, Taksim'den Aksaray'a kadar yürüyüş ve protesto eylemi gerçekleştirdiler.

Eylemde molotof kokteylleri de kullanıldı. Eylemde çekilen fotoğrafta ise Sebahat Tuncel, elinde molotof kokteyli bulunan ve molotof ile eylem yapmaya hazırlanan yüzleri kapalı kişilerle birlikte aynı karede görülüyor


İŞTE O KARE


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.