Birlik ve Beraberliğimizi Destekliyor, Terörü Lanetliyoruz!

Birlik ve Beraberliğimizi Destekliyor, Terörü Lanetliyoruz!
10 Aralık 2016 da İstanbul Beşiktaş’ Vodafone Arena yakınında futbol maçı çıkışında hain terör saldırısı sonrasında Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı ve DEİK Türkiye - Macaristan İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Osman Şahbaz terörü lanet...

Birlik ve beraberliğimizi destekliyoruz dedi. Başkan Şahbaz konuşmasına şöyle devam etti “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirip, teröri lanetliyoruz” 

"Hain ve alçak saldırılar birbirimize daha da kenetlenmemizi sağlıyor. Bu necip aziz millete boyun eğdirip, yıldıramayacaklar."

 "Her karışı şehitlerimizin kanı ile sulanmış bu topraklarda barış ve sevgi ortamını yok edip, huzurumuzu bozmaya çalışanlara şunu bir kez daha söylemek isteriz ki; Haince ve fitne oluşturmak adına planladığınız hesaplarınız tutmayacaktır, tuzaklarınızın hepsini bozacağız. Her oynadığınız oyun her geçen gün milletimiz tarafından daha da iyi anlaşılıyor." 

"Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) olarak, milli seferberliğe katılıyor ve devletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, millet meclisimizin, hükümetimizin, idarecilerimizin, güvenlik güçlerimizin, terörle mücadelelerinde destekliyor ve yanlarında durmaya devam ediyoruz."

"Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza âcil şifalar diliyoruz." dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum