Bir camiyi açtı diğerinde teravih kıldı?

Bir camiyi açtı diğerinde teravih kıldı?
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bosna-Hersek'in Mostar kenti yakınlarındaki Blagay'da iftarını açtı ve Karagöz Mehmetbey Camii'nde teravih namazı...



Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bosna-Hersek'in Mostar kenti yakınlarındaki Blagay'da iftarını açtı ve Karagöz Mehmetbey Camii'nde teravih namazı kıldı.

Bakan Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bosna-Hersek'in Mostar kentinde, beraberindeki heyetle, havaalanından Blagay'a geçti. Blagay'da Buna Nehri'nin doğduğu kaynağın başında Anadolu alperenleri tarafından kurulan ve Sarı Saltuk'a atfedilen tekkeyi ziyaret eden Davutoğlu ve beraberindekiler, daha sonra iftarını tekke civarındaki bir restoranda açtı.

Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Blagay'ın ardından Mostar kent merkezine geçerek, tarihi Karagöz Mehmetbey Camii'nde teravih namazını kıldı. Davutoğlu ve beraberindeki heyete, Mostar Müftüsü Seyid Smaykiç, Neretva Hersek Kantonu'ndan çeşitli bakanlar ile diğer yetkililer de eşlik etti.

Karagöz Mehmetbey Camii'nde cemaatle de görüşen Bakan Davutoğlu, daha sonra eşi Sare Davutoğlu ve beraberindekilerle, Mostar'ı gezdi ve tarihi köprünün yakınlarında kahve içti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.