Bilgi Eğitim’le 5 Bin Nitelikli İş Gücü Geliyor!

Bilgi Eğitim’le 5 Bin Nitelikli İş Gücü Geliyor!
 İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, 200’den fazla program açarak 5 bin kişiyi mezun edecek. Bilgi Eğitim Direktörü...

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, 200’den fazla program açarak 5 bin kişiyi mezun edecek. Bilgi Eğitim Direktörü Selim Sonsino, “Eğitim kalitemiz ve program içeriklerimizle nitelikli insan kaynağı arayışındaki kurumların referans merkezi haline geldik” dedi

Kendine ve kariyerine yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi haline gelen Bilgi Eğitim 2016 hedeflerini büyüttü. İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, 2016 yılında 5 bin kişiyi mezun edecek. Önümüzdeki yıl 200’den fazla sertifika programı açılacağını, bu programların “Çoğunun mesleki gelişimi hedefleyeceğini” açıklayan Bilgi Eğitim Direktörü Selim Sonsino, “Özellikle kültür-sanat alanında neredeyse hiçbir okulda bulunmayan eğitim içeriği Bilgi Eğitim’in programları arasında yer alıyor. Eğitim kalitemiz, öğrencilerimize sunduğumuz eğitim içeriği ve uygun ödeme koşullarımız ile referans alınan bir merkez haline geldik” dedi.

Bilgi Eğitim’in piyasadaki beklentileri yakından takip ederek katılımcıların ihtiyaçlarına uygun programları hızlı ve doğru bir şekilde hayata geçirebilme kabiliyetine de dikkat çeken Sonsino, “Dokunduğumuz sektör sayısı giderek artıyor. Bu sayede nitelikli insan kaynağı arayışında olan kurumlara da büyük oranda destek olabiliyoruz. Referans eğitim merkezi haline geldik” değerlendirmesini yaptı.

“Referans haline geldik!”

Bilgi Eğitim olarak 2016 yılı hedeflerini büyüttüklerini ve 5 bin öğrenciyi mezun etmeye hazırlandıklarını vurgulayan Selim Sonsino, şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz çağ için ‘değişim’ vazgeçilmez. Var olan bilgi ve teknolojiler, meslekler, iş tanımları, gereksinim duyulan beceriler; gereksinim duyulan insan gücünün nitelikleri sürekli değişiyor. Bilgi Eğitim işte bu değişime ayak uydurmak isteyen bireylerin ve kurumların ihtiyacını karşılayacak referans bir kaynak haline geldi.”

Web: www.citipr.com

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.