Bilfen Spor Kulübünün Yüzmede Başarısı

Bilfen Spor Kulübünün Yüzmede Başarısı
 Bencan: " Bilfen'i Sporcu Fabrikası Yapacağız "Adana?da faaliyet gösteren Bilfen Spor Kulübü antrenörü Canan Bencan, 3 yıldır kulüpte büyük aşamalar...


 

Bencan: " Bilfen'i Sporcu Fabrikası Yapacağız "

Adana?da faaliyet gösteren Bilfen Spor Kulübü antrenörü Canan Bencan, 3 yıldır kulüpte büyük aşamalar kaydedildiğini söyledi.

Bencan, Antrenörler Sibel Dinçer ve Özgür Yarar' la birlikte sporcuların spordaki başarılarının yanı sıra diğer sorunlarıyla yakından  ilgilendiklerini, sporun dersleri engellediğini düşüncesini doğru bulmadığını kaydetti.

Bilfen Spor Kulübü?nün çağdaş bir Kapalı Yüzme Havuzu'na sahip olduğunu,  40 sporcuyla yoğun bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirten Bencan konuşmasını şöyle sürdürdü:

" Kulübe 3 yıl önce geldim. Bu dönem içerisinde  il genelinde ve ulusal yarışmalarda büyük başarılar elde ettik. Çağdaş tesisimiz, çalışma koşullarının iyi olması nedeniyle sporcularımız yarışmalara en iyi şekilde hazırlıyoruz. Spor plaza bünyesinde fitness salonumuzun olması sporcuların kondisyonu açısından gelişimlerini sağlıyoruz. Sporcuların sadece spor hayatı değil, okul ve sosyal çevresiyle de ilgileniyoruz. Bilfen yönetimi bizleri her koşulda destekliyor. Bilfen'i sporcu fabrikası yapacağız. "

1971 yılında Romanya'da kelebek stilinde Balkan üçüncüsü olduğuna vurgu yapan Bencan, kulüpte antrenör olarak çalışan kızı Sibel Dinçer'in ise 2 kez milli olduğunu  1993 Hollanda Amsterdam?da Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) ve 1995 İzmir Balkan şampiyonasında yüzdüğünü, antrenör Özgür Yarar'ın ise Su Topu Federasyonunda Uluslararası Hakemlik yaptığını ve altyapı sorumlusu olduğunu belirterek, ?Sporcularımız çok şanslı. Deneyimli bir antrenör kadrosuna sahibiz? diye konuştu.

-5 SPORCU TOHM PROJESİNDE -

Kulübün 5 sporcusunun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM) projesi kapsamında Kayseri'ye çağırıldıklarının altını çizen Bencan, "Orhun Emre Gökoluk, Alper Kaan Gökoluk, Yakut Ayşe Yaprak ve Efe Arı Kayseri'de, Tutkun Birkan Şahoğlu ise TOHM projesine Adana'da katılacak. Bu projenin Adana'da olması da bizleri çok mutlu etti. Yetiştirdiğimiz sporcular kentimizde kalacak. Proje için emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Bilfen Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Avcı ile Bilfenspor Kulübü Genel Sekreteri Arif Açar'dan sürekli destek gördüklerini belirterek " Bizlere bu koşulları sağlayan ve sürekli yanımızda olan yöneticilerimize teşekkür ederiz"  dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.