BEYZA SPOR? DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ?KUPAYI ADANA? YA GETİRECEĞİZ?

BEYZA SPOR? DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ?KUPAYI ADANA? YA GETİRECEĞİZ?
Türkiye Voleybol erkekler 3 lig C grubunda oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 yenilgi alıp 22 puan toplayarak ligi 2. sırada bitiren Beyzaspor?da moraller...



Türkiye Voleybol erkekler 3 lig C grubunda oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 yenilgi alıp 22 puan toplayarak ligi 2. sırada bitiren Beyzaspor?da moraller süper.

Tokat ilinde yapılacak olan 2.lige yükselme playoff maçlarında Ankara Maliye Okulları, Tunceli İl Özel İdaresi ve Kula Belediye Spor takımları ile aynı grupta mücadele edecek olan Beyza sporda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yoğun geçen antrenman ve hazırlık maçları temposundan biraz olsun uzaklaşmak için Vizyon Kebapta yemekte bir araya geldiler.

Büyük hedefleri olan Beyzaspor da takım kaptanı Ömer BOZDOĞAN yaptığı açıklamada, Adana? yı 3.ligde temsil eden tek voleybol takımı olduklarını hatırlatarak ?ligde birinci hedefimiz 2.lig playoff gruplarına kalarak 2.lige yükselme yolunda bir adım atmaktı. Bunu gerçekleştirdik. Bundan sonraki hedefimiz 2-4 Nisan 2013 tarihlerinde Tokat ilinde yapılacak olan 2.lige yükselme play off grup maçlarında aynı başarıyı göstererek hedefimiz 2 nci lige çıkmak. Bunun için takım arkadaşlarımız ve teknik kadromuzla elimizden geleni yapıyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Takım olarak Adana yı hak ettiği yere taşıyacağız? diye konuştu.

Genç bir ekip olduklarını ifade eden antrenör Yusuf Kenan Kök, Takım olarak gelecek yıl Adana? yı 2.ligde temsil etmek için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi. Adanalıların desteği ile bu duruma geldik. Beyza Spor olarak kadromuz ve misyonumuz ile 2 ligi hak ediyoruz. 2 lige çıkmak için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Oyuncularımda bu çabayı ve inancı görüyorum.Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.Bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Adana Voleybol İl temsilcisi Yusuf Cemil OĞUZ yaptığı açıklamada, ?Beyza Spor Adana ve Türk voleybolu için artık bir marka haline geldi. Kısa sürede çok iyi yerlere gelerek 2.lige yükselme play off gruplarına kalarak büyük bir başarı sağladı. Beyza sporun Tokat ilinde yapılacak olan 2.lige yükselme maçlarından da şampiyon olarak 2.lige yükseleceğini, şampiyonluk kupasını Adana? ya getireceklerine inancım tamdır. Takım olarak bunu başaracak güçteler. Teknik kadroda ve oyuncularda bu çabayı ve inancı görüyorum? şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.