Beşiktaş'ı yakan karar..

Beşiktaş'ı yakan karar..
 Şike soruşturmasında tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen isimler hakkında karar çıktı. BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ASBAŞKANI...

 

Şike soruşturmasında tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen isimler hakkında karar çıktı.

 

BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ASBAŞKANI SERDAL ADALI İLE FUTBOL TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ TAYFUR HAVUTÇU'NUN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 5 KİŞİ METRİS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi, tutuklanmalarının ardından Metris Cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Futbol Takımı Teknik dİrektörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın Metris Cezaevine sevkleri yapıldı.

Adliyenin yemekhane kapısından polis aracına bindirilerek güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderilen tutuklulara, adliye önünde bekleyen bir grup şike olaylarına karıştıkları gerekçesiyle bağırarak tepki gösterdi.


Grup, çevik kuvvet ekipleri tarafından dağıtıldı. (AA)

 


 

BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ASBAŞKANI SERDAL ADALI İLE FUTBOL TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ TAYFUR HAVUTÇU'NUN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 5 KİŞİ ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Soruşturma kapsamında
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevkedilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Futbol Takımı Teknik dİrektörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece sorguları yapıldı.

Nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, sorgusu tamamlanan 5 kişinin tutuklanmasına karar verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.