"Beni alacak adamın kafasına sıkarım"

"Beni alacak adamın kafasına sıkarım"
Mersin'de bir kişi kendisini yakalayan polise silah çekerek, "Ben bu Mersin'de kimleri bitirmedim ki, beni alacak adamın kafasına sıkarım" dedi.Abdullah Biçer'in...



Mersin'de bir kişi kendisini yakalayan polise silah çekerek, "Ben bu Mersin'de kimleri bitirmedim ki, beni alacak adamın kafasına sıkarım" dedi.

Abdullah Biçer'in haberi

Zanlının 1 hırsızlık, 1 uyuşturucu madde kullanmak, 2 adam öldürme ve bir çok kez de silah kanununa muhalefet ettiği belirlendi. Üzerinden 4 şarjör mermi çıkan ruhsatsız silahıyla birlikte yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay Merkez Yenişehir İlçesi Burhan Felek Caddesi üzerinde meydana geldi. Geçmiş tarihte farklı konulardan aranan bir aracı gören sivil polis ekipleri otomobili takibe aldı. Görgü tanıklarına göre durdurulan araçta bulunan 2 kişiden biri kapıyı açarak kaçmaya başlayınca peşindeki polislerden biri kaçan kişiyi kovalamaya başladı. Araç sürücüsü M.T. ise araçtan inerek bir başka polis memuruna silah çekti. Mermiyi silahın ağzına verip polis memuruna, ?Siz kimsiniz ben bu Mersin?de kimleri bitirmedim ki, beni alacak adamın kafasına sıkarım? tehdidinde bulundu.

M.T.?nin kendine silah çekmesi üzerine silahına sarılan poliste silahına sarılarak M.T.?ye doğrulttu. Yol üzerindeki vatandaşların gözleri önünde gelişen olayda kaçan zanlıyı kovalayan ikinci polis memuru arkadaşına silah doğrultulduğunu görünce geri dönerek adamın arkasından yaklaşıp sararak etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan zanlının üzerinde ve otomobilinde yapılan aramada 4 adet şarjör çıktı. Araçta ise bir adet mermi deliği görüldü. Aynı zamanda ehliyetsiz araç kullandığı belirlenen M.T., ?Ruhsatsız silah bulundurmak, polis memuruna silahla mukavemet, ehliyetsiz araç kullanmak ve tehdit? suçlarıyla nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme ise zanlıyı tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

HABER 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.