Bedelli Askerlik

Bedelli Askerlik
Bedelli Askerlik ile ilgili olarak bilinmesi gereken her şey..hakkında yine bazı flaş açıklamalar ve haberler yapılıyor.. Bedelli askerlik tahminen ne zaman...

Bedelli Askerlik ile ilgili olarak bilinmesi gereken her şey..hakkında yine bazı flaş açıklamalar ve haberler yapılıyor.. Bedelli askerlik tahminen ne zaman çıkacak işte bu konudaki son gelişmeler. 


Bedelli Askerlik ile ilgili olarak bilinmesi gereken her şey..hakkında yine bazı flaş açıklamalar ve haberler yapılıyor.. Bedelli askerlik tahminen ne zaman çıkacak işte bu konudaki son gelişmeler.

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu Bedelli askerlik düzenlemesi ile ilgili Ankara?da yetkililerle görüştüğünü ve önümüzdeki süreçte Bedelli askerlik uygulamasının geleceğini söyledi.

BEDELLİ ASKERLİK BU YIL ÇIKACAK

?Savunma bakanı İsmet Yılmaz?ın ?gündemimizde yok? demesi olmayacağı anlamına gelmiyor? diyen Kelkitlioğlu merakla beklenen bedelli askerlik hakkında yaptığı araştırmayı ve yetkililerden aldığı bilgileri açıklarken "Bedelli askerlik 2014 yılı içerisinde çıkacak" dedi.

KÖŞK SEÇİMİNDEN ÖNCE OLMAYACAK; ÇÜNKÜ?

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bedelli askerlik uygulamasının yapılmasını beklemediğini söyleyen Kelkitlioğlu ?Çünkü bilindiği gibi Ak Parti?nin bir icraatı seçim rüşveti olarak kullanmama gibi bir prensibi var? dedi. Kelkitlioğlu, bedelli askerlik projesinin 2014 yılı bitmeden hayata geçirilebileceğini belirtti.

BEDELLİ ASKERLİK ŞARTLARI

İşte merakla beklenen bedelli askerlik uygulamasından yararlanabilmek için koşulan şartlar:

Kelkitlioğlu Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Prof Dr. Numan Kurtulmuş?un daha önce hazırladığı teklifin hayata geçirilmesinin muhtemel olduğuna değinerek ?25 yaş ve 15 bin TL bedel olarak düşünülecektir? diyerek şartların bir önceki uygulamadan farklı olacağının da altını çizdi.

700 BİN KİŞİ BEKLİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz aylarda "Son bir kez olabilir" diyerek bedelli askerlik konusuna yeşil ışık yakmış, bununla da kalmayarak Bedelli askerlik bekleyen 700 bin vatandaşın 25 yaş ve 15 bin TL bedelle bu uygulamadan yararlanabileceği bir teklif hazırlamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.