BDP'li Ertuğrul Kürkçü sosyal medyayı salladı

BDP'li Ertuğrul Kürkçü sosyal medyayı salladı
 BDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün Kaş tatili, tepki topladı. Milletvekilleri Kürkçü için 'Gözüm dağda gönlüm plajda' yorumunu yaptı. Sakık ise 'Özel...


 

BDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün Kaş tatili, tepki topladı. Milletvekilleri Kürkçü için 'Gözüm dağda gönlüm plajda' yorumunu yaptı. Sakık ise 'Özel hayat ama dikkatli olunmalı' diye uyardı.

Şemdinli'de teröriste sarıldı. Antalya'nın Kaş ilçesinde kendisinden 29 yaş küçük aşkıyla tatile çıktı. Akademisyen Ayşe Nilüfer Zengin'le (35) Kaş'ta yazın tadını çıkartan BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Türkiye'nin bir numaralı gündemi haline geldi. Kürkçü, "Benim bedenim" dese de eleştiriden kaçamadı. Plaj keyfi, siyasilerden de tepki aldı. İşte Meclis'ten "tatil" yorumları:

SELÇUK ÖZDAĞ (AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ):
Bu özel hayattır. Ama dağa çıkanlar, kimleri takip ettiğini iyi bilmelidir. Dağa çıkmak yerine, Türkiye'nin geleceğine demokratik yollardan katkı sağlamalılar. Gençleri istismar edip siyasi statü kazananlara karşı dikkatli olmalılar.

RECEP ÖZEL (AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ):
Haber dağda başka, şehirde başka söylemlerde olduklarını ortaya koyması açısından önemlidir. Bunların arkasına düşen vatandaşların bu iki fotoğrafı görüp kendilerini çek etmelerinde fayda var.

ALİ RIZA ALABOYUN (AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ):
Bu, BDP'nin büyük bir açmazı. Gözüm dağda, gönlüm plajda. Rüzgarı dağdan, güneşi denizden alıyorlar. Çocuklarını özel okula gönderiyorlar. Doğu'daki çocukları da devlet okullarından uzak tutuyorlar.

OKTAY VURAL (MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ):
Milletin değerlerine saygılı olunmalı. Hem dağ edebiyatı yapıyorlar, hem de zevk-ü sefa sürüyorlar. Bunlar salon sosyalistleri. Kürtler'in temsilcisi olduklarını söyleyip bir eli yağda bir eli bağda yaşıyorlar.

SIRRI SAKIK (BDP MUŞ MİLLETVEKİLİ):
Ertuğrul Bey nihayetinde bekar bir arkadaş. Özel bir hayatı, bir arkadaşı olamaz mı! İnsanların özel hayatı olamaz mı! Ancak sadece Ertuğrul Bey'in değil herkesin yaşamına dikkat etmesi gerekir.

SANAL ALEMDE KÜRKÇÜ RÜZGARI

Şemdinli'den Kaş'a açılan Ertuğrul Kürkçü'nün tatili, dün de sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Vatandaşlar, sanal alemde şu yorumları yaptı:

* Üniversitelerdeki oturumlara katılıp meyvelerini toplayan milletvekili! Çok devrimci!
* Kızıldere'de neden ölmediği konusunu, göbeği ve gecelik 450 TL olan oteli açıklamaktadır.
* Genç sevgili onun da hakkı. Halkının dertleriyle dertlenirken, biraz da eğlenmesi lazım.
* Hem sosyalist olcan, hem çıtır kızı kapcan, hem para harcayacan... Ama Kinder sürprizde bile bu çıkmıyo sayın Ertuğrul Kürkçü.
* Tatil sen samanlıkta saklanırken Mahir Çayan ve arkadaşlarının da hakkıydı.

Kaynak: Takvim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.