Bayramlaşma programına yoğun ilgi...

Bayramlaşma programına yoğun ilgi...
MHP Adana İl Başkanlığı?nda düzenlenen bayramlaşma programına yoğun ilgi gösterildi. ADANA -  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana  İl...


MHP Adana İl Başkanlığı?nda düzenlenen bayramlaşma programına yoğun ilgi gösterildi.

 

ADANA -  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana  İl Başkanlığı?nda düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun katılıma sahne oldu.

 

PROGRAMA YOĞUN İLGİ

Birinci günü gerçekleştirilen ve partili-partisiz vatandaşların yoğun ilgisinin gözlendiği programda, bu yıl Zafer Bayramına denk gelen Ramazan bayramının coşkusu hep birlikte yaşandı. MHP İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları İbrahim Kara, Yusuf Kanlı, Mustafa İzgioğlu, Mehmet Özcan, Nurettin Çetiner, Ender Çulhacı, Aziz Şen vatandaşların bayramını kutladı. Bayramlaşmada Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat,  belediye başkanları Hüseyin Sözlü, Babacan Durak, Mustafa Çay, Ahmet Sel, Yusuf  Baş, Mehmet Kılınçkaya, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri de hazır bulundu.

 

ÜÇKARDEŞLER?İN MESAJI

MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler,  bayram mesajına ilişkin olarak ?Son bir haftadır dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı Zafer Haftası, Kadir Gecesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Ramazan Bayramını idrak  etmekteyiz. Ülkemizin de içinde yer aldığı coğrafyanın fiilen yaşadığı pek çok sorun ve sıkıntıların gölgesinde olmamız hasebiyle diğerlerinden farklı özellikler taşıyan bu bayramın, bayramların birlik ve beraberliğimize, sorunlarımızın bitmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlarım? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.