Başsavcı Yeldan’dan 10 Nisan Polis Günü Kutlaması

Başsavcı Yeldan’dan 10 Nisan Polis Günü Kutlaması
 Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle, Adana Adliyesi'nde görev yapan ve güvenliği sağlayan polislerle tek tek tokalaşarak...


 

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle, Adana Adliyesi'nde görev yapan ve güvenliği sağlayan polislerle tek tek tokalaşarak günlerini kutlayıp, tatlı ikramında bulundu.

  Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Toplantı Salonu'ndaki etkinlikte, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'ne bağlı adliye polis biriminde görev yapan polisleri ağırladı. Polislerle tek tek tokalaşan Yeldan, Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutlayıp, tüm polislere görevlerinde başarılar diledi.

  Etkinlikte konuşan Cumhuriyet Başsavcı Ali Yeldan, polisliğin zor olduğu kadar onurlu bir meslek olduğunu vurgulayarak, "Sizler çok önemli görevler ifa ediyorsunuz. Polisimiz her yerde ülkemizde huzuru güvenliği sağlıyor, adaletin gerçekleşmesinde çok önemli katkı sağlıyor. Hem onurlu bir işi yapıyoruz hem de şerefli bir milletin verdiği görevi ifa ediyoruz. O açıdan polis teşkilatımız milletimizin göz bebeğidir. Ne kadar fedakarlıklarla bu hizmetlerin yürütüldüğünü biliyoruz. Hepimiz kanunların verdiği görevleri yerine getiriyoruz. Bunları yapmaktan da hiçbir zaman geri durmayacağız. Bunlar hem yasal hem de millete olan sorumluluklarımızdır. Bizim istediğimiz görevimizi noksansız, hatasız yapmanız, ne kendimize ne teşkilatımıza bir leke getirmemenizdir" dedi.

  Adliyede görev yapan tüm polislerin tecrübeli ve kıdemli olduğunu belirten Yeldan, güvenliğin sağlanması için yaptıkları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, adliyede polisler sayesinde tüm meslektaşlarıyla huzur içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

  Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Amiri İsa Arslantaş da, Başsavcı Ali Yeldan'ın polislere karşı gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirterek, "Polis teşkilatımızın 170'inci kuruluş yıldönümünde bizi onurlandırdığınız için arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

  Daha sonra Başsavcı Ali Yeldan ve polisler, ikram edilen tatlı eşliğinde bir süre sohbet etti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.