Başkan Yusuf Kanlı, Mübarek Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Yusuf  Kanlı, Mübarek Ramazan Ayı Mesajı
MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı,  ?Mübarek Ramazan Ayının Tüm İslam Alemine barış ve dostluk getirmesini diliyorum? dedi. ADANA ? Milliyetçi...



MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı,  ?Mübarek Ramazan Ayının Tüm İslam Alemine barış ve dostluk getirmesini diliyorum? dedi.

 

ADANA ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı,  Mübarek Ramazan ayının Tüm İslam alemine barış, dostluk getirmesini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerine çomak sokmak, birlik beraberliğimizi bozmak, memleketimizi bölmek isteyen hain düşünceleri, yerle bir etmek için Yüce Mevlam İslamın inancını ve Türk?ün gücünü hainlerin tepesinden eksik etmesin? dedi.

 

Kanlı, ?Milli kimliğimiz, milli varlığımız ve kutsal değerlerimiz AKP sayesinde savunmasızlığa ve yok edilme noktasına gelmiştir. İmralı canisi, bebek katili ile Türkiye Cumhuriyeti?nin kimliğini silmek ve yok etmek için pazarlık masasına oturmuşlar, PKK terör örgütüne sağladığı kolaylıklar sayesinde ihanet çemberini giderek genişletmişlerdir.

 

Milletimizi bunlara karşı yapacak hiçbir şey yok havasına getirmek ve tamamen teslim almak isteyen zihniyete Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk?ün şu sözlerini hatırlatmak istiyorum,

? Arkadaşlar gidip Toros dağlarına bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir kuvvet bizi asla yenemez.?

 

Yüce Türk Milleti şunu bilsin ki Türk Milliyetçileri olarak biz Toroslar?da o kara çadırların bekçileriyiz. O dumanı da tüttürüyoruz.

 

Bu vesile ile tekrar tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan ayını  tekrar tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmayı temenni ediyorum

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.