Başkan Yıldıray Arıkan 8 Mart'ı kutladı

Başkan Yıldıray Arıkan 8 Mart'ı kutladı
 Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, "Kadınların sorunlarına çözüm...

 

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, "Kadınların sorunlarına çözüm üretmek, her zaman önceliğimiz oldu. Bu bağlamda kadınlarımızın özellikle istihdamı ve ekonomik özgürlüğü için çok sayıda toplumsal projeler hazırladık. Kadınlarımızın da desteğiyle 30 Mart?tan sonra bu projelerimizi hemen hayata geçireceğiz" dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarından olduğunu belirtti.

Kadın emeği olmadan hiçbir ülkenin sağlıklı bir şekilde gelişip kalkınamayacağını ifade eden Başkan Yıldıray Arıkan, şunları kaydetti:
?Kadınların çalışma hayatında mutlaka var olması gerek. Kadınların sosyal, ekonomik ve politik alanda yaptığı katkılara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğuna inanıyorum. Kadınımıza değer vermek başta geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. 8 Mart'ı kadınları sadece yılda bir defa hatırlamak yerine sorunlarının çözümü konusunda tartışılması ve çözüm üretilmesi gereken bir gün olarak görüyorum. Kadınlara yönelik bir çok proje hazırladık. Özellikle ekonomik gücünü kazanmaları için kadınlara yönelik istihdama yönelik hazırlanan projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.
Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergesi bizleri büyüten, koruyan, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımıza verilen değer ile ölçülür. Hep beraber daha güçlü ve daha çağdaşTürkiye umudu ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.