Başkan Uzunlular’dan Rektör Kibar’a “ÜLTİMATOM”

Başkan Uzunlular’dan Rektör Kibar’a “ÜLTİMATOM”
 Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus UZUNLULAR ve yönetimi Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti....

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus UZUNLULAR ve yönetimi Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret; son günlerde Çukurova üniversitesinde yaşanan bölücü oyunlara karşı “ÜLTİMATOM”amaçlı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Yunus UZUNLULAR,ziyaret esnasında Rektör Kibar’a şunları söyledi.

Çukurova Üniversitesi,Türkiye’nin ve bölgenin önemli eğitim kurumlarından birisidir. Çukurova üniversitesi BİLİM’le anılmalı,başarılar ile göğsümüzü dün olduğu gibi bugünde kabartmalıdır.

Son günlerde Çukurova Üniversitesi’nde bölücü öğrencilerin faaliyetleri ve kirli senaryoları herkes tarafından bilinmektedir. Açık ve net olarak ifade etmeliyim ki; bu üniversite bölücü ve vatan hainlerinin meydanı boş bulup istediklerini yapacakları bir üniversite değildir.Ülkücü hareket olarak buna zaten izin vermeyiz.

Eğe Üniversitesi’nde Şehit olan Fırat Çakıroğlu’nu hatırlatan Uzunlular,”Vatan için bedel ödemeye hazırız” dedi

Çukurova Üniversitesi sınırları içerisinde hiçbir ülkücü kardeşimin burnunun dahi kanamasına müsaade etmem. Ben İl başkanı Yunus Uzunlular ve yönetimim olarak vatan için bedel ödemeye hazırız. Burada Ülkücü üniversiteli öğrencilerimizin başına bir iş gelirse en başta sorumlusu Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüdür. Aklınızı başınıza alsın. İş işten geçmeden hainlere hak ettiği dersi verin.

Ülkücü Hareket’in kalesi olan Adana’da hiç kimse yanlış oyunların peşine düşmesin. Bizler görevde olduğumuz sürece Çukurova Üniversitesini terk etmeyeceğiz. Bu üniversite artık Bozkurtların üreteceği bilimsel,sanatsal,sosyal projeler ile anılacaktır. Ülkücü her bir kardeşim,fikir ve proje üreten dava adamıdır.

Bu ziyareti uyarı amaçlı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Çukurova Üniversitesi’ndeki gelişmeleri an be an yakından takip edeceğiz.

Yunus UZUNLULAR
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.