Başkan Fikret Yeni’den ‘Anneler Günü’ Mesajı      

Başkan Fikret Yeni’den ‘Anneler Günü’  Mesajı      
  “Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz” AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Kendi hayatını, bizim hayatımızın daha iyi olması için...

 


 “Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz”

 

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Kendi hayatını, bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz” dedi.


  Başkan Fikret Yeni, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerin, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğunu söyledi. Yeni nesillerin kişilik ve geleceklerinin şekillendirilmesinde en önemli görevin annelere düştüğünü belirten Başkan Fikret Yeni, “Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz, en çok annelerin payı vardır. Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi annelerimizdir.

  Annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biridir. Anneler iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu bildirmiştir.

  Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

  Annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır. Cennetle müjdelenen annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, ‘Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.