Başkan Çırak, ?Seçime hazır tek partiyiz?

Başkan Çırak, ?Seçime hazır tek partiyiz?
AK Parti Çukurova teşkilatı üye ve sandık görevlilerini tek tek ziyaret ediyorBaşkan Çırak, ?Seçime hazır tek partiyiz?ADANA ? Adalet ve Kalkınma Partisi...



AK Parti Çukurova teşkilatı üye ve sandık görevlilerini tek tek ziyaret ediyor

Başkan Çırak, ?Seçime hazır tek partiyiz?

ADANA ? Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova ilçe Başkanlığı 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi 16 mahalleye bağlı 39 bölgeye de bulunan yaklaşık 25 bin üye ile 3 bin 500 sandık görevlilerini tek tek dolaşarak onlarla görüşüyor.

AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Türkiye de ilk kez aynı anda tüm üyeleri ve sandık görevlilerini ziyaret edecek ilk ilçe olduklarını söyledi.

Parti yöneticileriyle birlikte her gittiği ev ve iş yerlerinde mini eğitim veren Çırak, yapılacak seçimde partili arkadaşlarına sonsuz güvendiklerini belirtti. Üye ve sandık görevlileriyle tanışarak onlarla sohbet eden Başkan Çırak,?Biz şu anda teşkilat olarak yarın seçim olacakmışgibi seçime hazır tek partiyiz. Bizim tecrübeli sandık kurulu arkadaşlarımız, görevlerinin bilincinde sabırsızlıkla görevlerini bekliyorlar? diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN MOZAİK PARTİSİ

AK Parti Türkiye?nin bir mozaik haline geldiğini belirten Başkan Çırak, ?Şu anda ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bu sürece her kesin katkıda bulunması lazım. Bizim niyetimiz artık bu ülkede huzur olsun, mutluluk olsun, bu ülkenin insanı de mutlu bir şekilde yaşasın. Artık terör olmasın, artık analar ağlamasın bu gün tek derdimiz bu? şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.