Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran şarkı

Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran şarkı
Önceki günkü Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye 2. Gençlik Şurası'na katılan Başbakan Erdoğan, Uğur Işılak'ın Vatan Sağolsun şarkısıyla...



Önceki günkü Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye 2. Gençlik Şurası'na katılan Başbakan Erdoğan, Uğur Işılak'ın Vatan Sağolsun şarkısıyla hüzünlü anlar yaşarken, Haydi Anadolu şarkısına da eşlik etti..


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'nda 2. Gençlik Şurası kapanışını yaptı.

Tarih boyunca milletin arasına nasıl infak sokulmak istendiyse, bugün de aynı şekilde nifak sokmaya çalışanlar olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, "Biz bu ülkede, Türk ile Kürdüyle Lazıyla, Çerkeziyle, Gürcüsüyle, Abazasıyla, Romanıyla, Boşnağıyla bir olacağız, beraber olacağız ama bu teröre prim vermeyeceğiz" dedi.

Gençlere seslenen Erdoğan, "Gençler aldatan olmayacaksınız ama en önemlisi aldanan olmayacaksınız. Çevik gibi sinirleriniz olacak, elmas gibi sabrınız olacak. Oynanan oyunları görecek, siz bu oyunlara gelmeyecek, siz bu oyunlara alet edilemeyeceksiniz. Siz tahriklerine uyup şiddetin bir çözüm olduğu yolu tercih etmeyeceksiniz, milletin evlatları arasına nifak, husumet girmesine de izin vermeyeceksiniz" diye konuştu.



Programın finalinde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uğur Işılak'ın şarkılarıyla hem hüzünlendi, hem eşlik etti.

Vatan Sağ Olsun ve Haydi Anadolu eserlerine eşlik eden Başbakan Erdoğan programın sonunda, Uğur Işılak'la birlikte salondaki vatandaşları selamlıdıktan sonra elele Işılak'la birlikte poz vererek ayrıldı.

Işılak da 'Başbakan Erdoğan'ın 10 yıldır değil o 18 yıldır hizmet eden Başbakan' demesi salondakilerini çoşturdu.

Daha sonra Gençlik ve Spor Bakan Kılıç ve Işılak salonadakilerini selamladıktan sonra salondan ayrıldılar..

Suat Kılıç ayrıca, sevilen sanatçı Uğur Işlak'la önümüzde günlerde daha birçok değişik organizasyonlarda birlikte yer almak istediklerini söyledi.

Uğur Işılak 25 Mayıs Cuma günü Meram Belediyesi'nin organize ettiği 'Üstad Necip Fazıl Şiirleri' albümnün galasında 60 kişilik dev senfoni orkestrası eşliğinde Mevlana Kültür Merkezi'nde Konyalılarla biraraya geliyor..

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.