Başbakan Erdoğan'a büyük sürpriz

Başbakan Erdoğan'a büyük sürpriz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün bir yaş daha alıyor.Balık burcu olan Başbakan bakın kaç yaşına girecek? 26 Şubat 1954 doğumlu olan Başbakan Recep...



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün bir yaş daha alıyor.

Balık burcu olan Başbakan bakın kaç yaşına girecek? 26 Şubat 1954 doğumlu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün 57 yaşına adım atıyor.

2003 yılından bu yana Başbakanlık görevini sürdüren Erdoğan, yoğun siyasi gündemine ara vermeden, doğum gününde de Ak Parti Genel Merkezi'nde il başkanları toplantısına katılacak. Ardından İstanbul'a geçecek olan Erdoğan'ın doğum gününü akşam ailesiyle birlikte kutlaması bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğumgününde Kısıklı'daki komşuları pasta sürprizi yaptı. Kısıklı'daki bir pastanenin sahibi Rizeli Mustafa Öztürk, Erdoğan'ın 59. yaşgünü dolayısıyla hazırladığı pastayı Başbakan'a iletilmek üzere korumalara verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 58 yaşını bitirerek 59 yaşından gün aldı. Erdoğan'ın Kısıklı'daki ikametinin bulunduğu mahalledeki bir pastanenin sahibi Mustafa Öztürk, kendi hazırladığı yaş pasta ile Başbakanın doğum gününü kutlamak için ziyaret etmek istedi.

Başbakanlık korumalarının Erdoğan'ın istirahati dolayısıyla girişine izin vermediği Öztürk, pastayı Başbakan'a ulaştırmak üzere korumalara teslim etti.

Başbakan Erdoğan'ın yeni yaşında huzurlu, başarılı ve sağlıklı olmasını dilediklerini belirten Öztürk "Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.