Başbakan Erdoğan MÜSİAD heyetini kabul etti

Başbakan Erdoğan MÜSİAD heyetini kabul etti
 Başbakan Erdoğan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ı kabul etti. Basına kapalı olarak Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde gerçekleştirilen görüşme...


 

Başbakan Erdoğan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ı kabul etti. Basına kapalı olarak Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.



Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Olpak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Kurulu sonrası Başbakan Erdoğan'dan bir randevu talepleri olduğunu ifade ederek, "Malum, programları çok yoğun. Yönetim Kurulumuz ile birlikte genel olarak bu görüşmeyi yaparız.

Bugün kısa bir değerlendirme oldu. İş aleminin konularına yönelik olarak ben, kendilerine bazı konuları arz ettim, kendilerinin de görüşlerini aldım. Bizim açımızdan gerçekten tabii ki çok faydalı bir görüşmeydi. Elbette biz, MÜSİAD olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da görüşlerimizi her zaman hem kendilerine hem sizlere açıklıyoruz. Bunları ifade etmeye çalıştık ama çok özel konular değildi" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.