Barkod ile bir ürüne ait tüm hareketleri izleyin

Barkod ile bir ürüne ait tüm hareketleri izleyin
Barkodlu sistem kullanarak depolar hızlı ve doğru şekilde sayabilir ve bir ürüne ait tüm hareketler izlenebilir.Barkod; değişik kalınlıktaki dik çizgi...



Barkodlu sistem kullanarak depolar hızlı ve doğru şekilde sayabilir ve bir ürüne ait tüm hareketler izlenebilir.

Barkod; değişik kalınlıktaki dik çizgi ve boşluklardan oluşan ve verinin otomatik olarak ve hatasız bir biçimde başka bir ortama aktarılması için kullanılan bir yöntemdir. Ak Barkod, hazır giyim üreticilerine donanım, sarf malzemeleri ve teknik servis hizmetlerini sunuyor. Ürün yelpazelerinde donanım olarak barkod yazıcı, harici sarıcı, el terminali, barkod okuyucu, sarf malzemesi olarak barkod sticker, ribon (D110A, B110A, renkli tekstil resin, renkli wax ve wax/resin), ağır ve hafif yıkama Japon akmaz (siyah ve beyaz), parça boyamaya dayanıklı özel renkli Japon akmazlar, Saten Kumaş (siyah ve beyaz, kenar örgülü), Tyvek, Avrupa Akmaz, baskılı ve baskısız sticker, Rulo karton etiketi gibi birçok üründe üreticilere fırsatlar sunuyor. Ak Barkod, donanım anlamında sunulan ürünlere teknik hizmetleri de veriyor. Firma, müşterilerine ihtiyaç ve talep doğrultusunda profesyonel yazılım hizmeti de verecek. Yeni yazılım hizmeti ile birlikte barkodlu depo stok takibi, mağaza satış yönetimi ve üretim takip programları kurulumu gerçekleştirilecek.
Ak Barkod kurucuları sektörde yeni olmayan, çeşitli firmalarda kuruculuk ve yöneticilik yapmış bir ekibe sahip. Firma, barkod ve etiket ile ilgili yurtiçi fuarlarda katılımcı, yurtdışı fuarlarda ziyaretçi olarak boy gösteriyor. Barkod sürekli yeniliklere açık bir sektör. Yazılımın güncel versiyonlarının yanı sıra donanımda teknoloji ile gelişen yeni modelleri de müşterilere sunuluyor. Sarf malzemelerinde dünyanın en iyi üreticileri ile bağlantılı çalışılıyor.

Barkodun yararı nedir?
Barkodun temel fonksiyonu verinin hızlı ve doğru girilmesidir. Bu nedenle bilgiye hızlı ve doğru ulaşılması zorunlu olan yerlerde kullanılır. Örneğin, barkodlu sistem kullanarak deponuzu hızlı ve doğru şekilde sayabilirsiniz. Barkod sayesinde bir ürüne ait tüm hareketler izlenir. Bu sistemlerde barkod okuyucular, barkod yazıcılar ve taşınabilir, data terminalleri gibi iletişim araçları kullanılabilir. Barkod sayesinde; "Kullanıcı hataları önlenir. Benzer ürün ve benzer kodlar arasındaki karışıklık önlenir. Hızlı veri girişi yapılır. Bu toplanan doğru bilgiler bilgisayar ortamında olduğu için yine çok hızlı bir şekilde bu bilgileri işleyebilecek, değerlendirebilecek kişilere veya ortama ulaşılabilinir. Doğruluğun artması ve giriş hızının yükselmesi ile işçilik maliyeti düşer ve tasarruf sağlanır. Barkod sistemleri çok kullanışlıdır. Hangi ürün nerede, ne kadar satılıyor, stoktaki eksikler nelerdir, geçmiş ürünlere bakarak hangi üründen ne kadar sipariş verilmeli tespit edilebilir gibi sorulara kolayca cevap verebilirsiniz."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.