Bakan Işık'tan KOBİ'lere çağrı: Şimdi proje zamanı

Bakan Işık'tan KOBİ'lere çağrı: Şimdi proje zamanı
 Bakan Işık, Kurumsallaştırma ve Markalaşma konularında 55 milyon liralık proje teklif çağrısına çıktığını belirterek, "KOBİ'lerimize sesleniyorum,...

 

Bakan Işık, Kurumsallaştırma ve Markalaşma konularında 55 milyon liralık proje teklif çağrısına çıktığını belirterek, "KOBİ'lerimize sesleniyorum, 'şimdi proje zamanı' dedi.

 

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) Kurumsallaştırma ve Markalaşma konularında 55 milyon liralık proje teklif çağrısına çıktığını belirterek, "KOBİ'lerimize sesleniyorum, 'şimdi proje zamanı'. İstikrarla büyüyen, gelişen yeni Türkiye için belirlenen bütçenin KOBİ'lerimiz tarafından en etkin ve verimli şekilde kullanılması gerekiyor" dedi.

 

Bakan Işık, AA muhabirine KOSGEB desteklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurumsallaşma başlığındaki projelerde, 25 milyon liralık personel, 4,3 milyon liralık makine-teçhizat, 26,9 milyon liralık yazılım ve 17,4 milyon liralık hizmet alımı giderinin desteklendiğini bildiren Işık, markalaşma başlığında ise 4,6 milyon liralık personel, 400 bin liralık makine-teçhizat, 1,7 milyon liralık yazılım ve 5 milyon liralık hizmet alımı gideri sağlandığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.