Bakan Ala'dan emniyet müdürlerine uyarı

Bakan Ala'dan emniyet müdürlerine uyarı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, yeni atanan 27 il emniyet müdürüyle toplantı yaptı.İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Ala, yeni...


İçişleri Bakanı Efkan Ala, yeni atanan 27 il emniyet müdürüyle toplantı yaptı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Ala, yeni atanan il emniyet müdürlerinin katıldığı İçişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantıda, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine dikkat çekerek, ?Seçimlerde serbest iradenin tecellisi için her türlü tedbiri alın. Bütün siyasi partilerin güvenli bir ortamda propaganda yapabilmesini sağlayın. Halkın iradesi özgür ve tam manasıyla tecelli etmelidir. Hükümet ve Bakanlık olarak bu konuda çok hassasız? dedi.

Bakan Ala, seçimlerin tam bir güvenlik içinde yapılması için emniyet tarafından her türlü tedbirin alınmasını istedi.

İl Emniyet Müdürlerine, seçim bürolarının her türlü güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması talimatını veren Bakan Ala, ayrıca tüm siyasi partilerin güvenlik taleplerinin hassasiyetle yerine getirilmesini istedi. Bakan Ala, ?İnisiyatif alın, kararlı olun, yetkilerinizi kullanın, denetim görevinizi yapın, vatandaşlarımızın sizlerden emin olmasını, vatandaşların temel hak ve özgürlüklerini rahatça ve güvenlik içinde kullanmasını sağlayın? ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.