Bahçeli, Murat 124'le poz verdi?

Bahçeli, Murat 124'le poz verdi?
Osmaniye'de Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret eden MHP lideri Bahçeli'ye burada yerfıstığı ikram edildi ve eski bir otomobille hatıra fotoğrafı çektirdi..Bahçeli,...



Osmaniye'de Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret eden MHP lideri Bahçeli'ye burada yerfıstığı ikram edildi ve eski bir otomobille hatıra fotoğrafı çektirdi..

Bahçeli, bir dizi ziyaret, toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Osmaniye'ye geldi. Toprakkale ilçesi girişinde partililer tarafından karşılanan Bahçeli, burada bir konuşma yaptı.

Yeni anayasa çalışmaları hakkında bilgi veren Bahçeli, "Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin gündemi anayasa çalışmaları üzerine odaklanacak. Hazırlık ve uzlaşma komisyonu önümüzdeki günlerde faaliyete başlayacak. Bu komisyona genel başkan yardımcıları Faruk Bal, Tunca Toskay ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk katılacak. Komisyona bu isimleri vereceğiz ve bu çalışmalara katkı sağlayacağız" dedi.

Anayasa değişikliği konusunda geçmişten bu yana koydukları hassasiyeti dikkate alarak, devlet ve ülkenin bölünmesine fırsat tanıyacak yanlışlıkları engelleyeceklerini söyleyen Bahçeli, "Toplumsal talepleri karşılayabilecek, Türkiye'yi 21. yüzyılda layık olduğu yere getirecek dinamik anayasanın hazırlanmasında katkılarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bahçeli, daha sonra Osmaniye Belediyesi Yeni Sebze ve Meyve Hal Kompleksi'nin temelini attı. Bahçeli daha sonra Osmaniye Yeni Galericiler Sitesi'ni ziyaret ederek, burada bir otomobile binip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.