Avrupalılar Kırtasiye İçin İstanbul’a Akın Edecek!

Avrupalılar Kırtasiye İçin İstanbul’a Akın Edecek!
 Dünyanın 3’üncü en büyük Ofis Malzemeleri ve Kırtasiye Fuarı ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis 2016’, binlerce Avrupalı alıcıyı ağırlayacak. 6-10...

 

Dünyanın 3’üncü en büyük Ofis Malzemeleri ve Kırtasiye Fuarı ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis 2016’, binlerce Avrupalı alıcıyı ağırlayacak. 6-10 Nisan tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de 22’nci kez düzenlenecek fuara, 400 marka katılırken 25 bine yakın da ziyaretçi bekleniyor.

 

Fuara bu yıl ilginin daha da büyük olduğuna dikkat çeken Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkanı Vecdet F. Şendil, “Başta Avrupa olmak üzere dünyanın dört bir yanından uluslararası alıcılar fuara adeta akın ediyor. 4 salonda 15 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara yurtdışından çok sayıda rezervasyon yapıldı. Türkiye, coğrafyasındaki tüm olumsuzluklara rağmen güçlü ekonomisi, tasarım geliştirme kabiliyeti, inovasyona yaptığı yatırımlar ve lojistik gücü sayesinde Avrupa’nın vazgeçilmez pazarı konumuna geldi” dedi.

 

25 bin ziyaretçi bekleniyor

İstanbul Kırtasiye-Ofis 2016’nın sektörün gücünü tüm dünyaya göstermesi açısından önemli bir mecra olduğuna da dikkat çeken Şendil, bu yıl 25 bin ziyaretçi ağırlayacaklarını açıkladı.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.