Av.Mehmet CAN; "Demirtaş'ın sözleri, maskeli siyasetin dışa yansımasıdır..."

Av.Mehmet CAN; "Demirtaş'ın sözleri, maskeli siyasetin dışa yansımasıdır..."
 AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet CAN, gittiği her yerde 10 Mayıs Adana Mitingine davet ediyor.AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet CAN,...


 

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet CAN, gittiği her yerde 10 Mayıs Adana Mitingine davet ediyor.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet CAN, seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir ilçesi Serinevler, Yakapınar ve 19 Mayıs mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Kalabalık ev toplantıları gerçekleştiren Av.Mehmet CAN, mahallelileri Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı 10 Mayıs Adana Mitingine davet etti.

Ev toplantılarında mahalleliler ile bir süre sohbet eden Av.CAN; “Cumhurbaşkanlığı seçiminde uluslararası güçlerin taşeronu Ekmeleddin tutmayınca bugün ihaleyi Demirtaş’a verdiler. Bunların ihalesine baştan sona kadar fesat karışmıştır. Hamd olsun, milletimiz bugün oynanan oyunun yine farkına vardı. Demirtaş’ın “Taksim Kabemizdir” söylemi maskeli siyasetin dışa yansımasıdır. Milletimiz ferasetiyle bu oyunu, oyuyla yine bozacak ve kaos lobisine fırsat vermeyecektir. Bunlar Milli kardeşliğimizi bozmak için elinden geleni yapıyor. Bunlar hiçbir zaman kardeşliğin yanında olmadılar. AK Parti, iktidar olmasına bedel olsa bile cesurca “Milli Birlik ve Kardeşliği” savundu ve savunmaya devam edecek. AK Parti, milli olmaya, milletten olmaya ve milletle olmaya sonuna kadar devam edecektir…” açıklamalarında bulundu.

Yoğun seçim temposuna devam eden Av.Mehmet CAN, Milletvekili Adayı Fatmagül Demet Sarı’nın seçim ofisi açılışına katıldı. Bu açılışın ardından Av.CAN, Gazipaşa’da özel bir işletmenin açılışını yaptı.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.