Av.Mehmet Can, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Av.Mehmet Can, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.
 AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet CAN, 12 yıldır devam eden istikrar için her kesimden destek istiyor.Adalet ve Kalkınma Partisinin Adana’daki...


 

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet CAN, 12 yıldır devam eden istikrar için her kesimden destek istiyor.

Adalet ve Kalkınma Partisinin Adana’daki en genç  Milletvekili Adayı olan Av.Mehmet CAN, İl Başkanlığının belirlediği programlar dahilinde esnaf ziyaretleri ve mahalle toplantılarına katılarak çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Yüreğir Doğankent esnafını ziyaret eden Av.Mehmet CAN, esnafla bir süre sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Av.CAN, AK Parti Hükümetlerinin getirdiği yenilikleri ve kazandırdığı istikrarı anlattı.

Esnaf gezisinden sonra Yüreğir Doğankent Cumhuriyet mahallesinde mahallelileri ziyaret eden Av.CAN, 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekti. 7 Haziran’da Yeni Türkiye’ye engel olmak için oyun oynandığını belirten Av.CAN, bu oyunun desteklerini esirgemedikleri sürece gerçekleşemeyeceğini vurguladı.  
     Mahallelilere Eski Türkiye’yi anlatan Av.Mehmet CAN, Türkiye’nin nereden nereye geldiğini örneklerle açıkladı.12 yılda Sağlık, Zİraat, Ekonomi, Teknoloji vb. gibi alanlarda yapılanları anlatan Av.Mehmet CAN, bu hizmet kervanının daha çok ileri gitmesinin dualarla ve milletin desteğiyle olacağını ifade etti.

   Yüreğir Doğankent’te çalışmalarını sonlandıran Av.CAN, akşam vakitlerinde AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığının düzenlediği Akkapı Mahalle Mitingine katıldı ve mahallelilere hitap etti.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.