ATSO, hizmetlerini dijital ortama taşıdı

ATSO, hizmetlerini dijital ortama taşıdı
  HATAY (AA) - Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), üye bilgilerini yüksek güvenlikli dijital ortamda muhafaza edilmesi amacıyla dijital arşive...

 

 

HATAY (AA) - Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), üye bilgilerini yüksek güvenlikli dijital ortamda muhafaza edilmesi amacıyla dijital arşive geçti.

 

ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, bir otelde düzenlenen tanıtımda, dijital arşiv sayesinde 7 aylık bir sürede bir milyon 158 bin evrağın tarandığını söyledi.

 

Dijital arşivin gelişen teknolojiyle bir çok faydasının olduğunu belirten Eskiocak, şöyle devam etti:

 

"Dijital arşivle amacımız, sel, yangın ve tüm doğal afetlerde doğabilecek telafisi mümkün olmayan evrak kayıplarının ortadan kaldırmak, işlem sürelerinin yarıya düşürülmesi ve üyenin vakit kaybını en aza indirmek. Dijital arşive geçilmeden önce bir oda üyesinin 25-30 dakikada yaptığı bir işlem, 8-10 dakikaya düşmüştür. Odamız, oda içi işlemlerde de kullanılmak üzere yeni bir otomosyon sistemine girmiş, tüm bu sistem birbirine entegre edilerek tek bir veri merkezinde çalışması sağlanmıştır."

 

Eskiocak, dijital ortamla birimler arası koordinasyon ve veri akışının uyumlu bir şekilde gerçekleşeceğini aktardı.

 

ATSO'nun dijital arşivle tüm üyelerin daha kaliteli ve hızlı bir hizmet almalarını sağladıklarının altını çizen Eskiocak, üyelere hayırlı olmasını temenni etti.

 

Tanıtımda, uzman kişiler de dijital arşivle ilgili teknik bilgi verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.