Atromitos 0- Fenerbahçe 1

Atromitos 0- Fenerbahçe 1
 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Yunanistan'da Atromitos ile karşılaşıyor. Atromitos-Fenerbahçe maçından kareler - Foto...

 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Yunanistan'da Atromitos ile karşılaşıyor.

 

Atromitos-Fenerbahçe maçından kareler - Foto Galeri

 

CANLI ANLATIM

Goolllll Van Persie

80'Fenerbahçe'de Moussa Sow, oyundan çıkarken Robin van Persie oyuna dahil oldu.

76'Atromitos takımında Marcelinho oyundan çıkarken Luis Brito oyunda.

71'Fenerbahçe'de Raul Meireles'in yerine Mehmet Topal oyunda.

63'Sağ kanattan gelişen atağımızda Şener, ceza alanına girip topu kale sahasına çevirdi. Sow'dan önce topa kaleci müdahale etti ama boşta kalan topu Nani ağlara gönderdi. Sow bu pozisyonda ofsaytta olduğu için gol iptal edildi.

55'Bir başka atağımızda Ba, yarı alanından aldığı topla rakip yarı alanın ortalarına kadar gitti ama ceza alanına ara pasında savunma araya girdi.

54'Sol kanattan gelişen atağımızda Caner'in pasında topla buluşan Nani'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

46' İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı

45'İnanılmaz bir gol kaçırdık. Caner'in pasında ceza alanına sol çaprazdan giren Fernandao, topu sağ direk yakınlarındaki Sow'a gönderdi. Sow'un yakın mesafeden kafa vuruşunda kaleci Gorbunov topu son anda çıkardı.

33'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Caner, Pitu'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

30'Bir başka atağımızda Nani'nin penaltı noktası yakınlarındaki Fernandao'ya yükselttiği topu Fernandao önce kontrol etti ve ardından röveşata vuruşunu yaptı ama top kaleyi bulmadı.

29'Bu kez Atromitos çok etkili geldi. Umbides'in savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Napoleoni'nin karşı karşıya vuruşunda Volkan gole izin vermedi.

28' Sol kanattan gelişen atağımızda Caner'in ceza alanına çok iyi ortasında Fernandao'nun darbeli kafa vuruşunda kaleci son anda topu çelmeyi başardı.

26'Atromitos karşı atağında Napoleoni'nin ara pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Marcelinho'nun çaprazdan şutunda top üstten dışarıya gitti.

25'Caner, sağ kanattan rakip ceza alanına yakın bir noktadan uzun bir taç atışı kullanıp topu ceza alanına gönderdi ama savunma topu karşıladı.

20'Kullanılan serbest vuruşta Lazaridis'in doğrudan kaleye gönderdiği top Volkan'da kaldı.

19'Gelişen Atromitos atağında Umbides'in pasında yarı alanımızın ortalarında topla buluşan Pitu, Souza'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

18'Gole çok ama çok yaklaştık. Sağ kanatta topla buluşan Şener, çalımlarla ceza alanına girip son çizgi yakınlarından kale sahasına kadar girdi ama Sow'a çıkardığı topu son anda savunma araya girerek uzaklaştırdı.

9'Etkili gelişen Atromitos atağında Umbides'in pasında topla buluşan Usero'nun ceza alanına ortasında savunmamız topu karşıladı.

4'Sağ kanattan gelişen atağımızda Şener, köşe gönderi yakınlarından ceza alanına ortasını yapmak istedi ama savunmaya çarpan top kornere gitti.

3'Kullanılan serbest vuruşta Pitu, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top kalenin üstünden auta gitti.

1'İlk düdük çaldı ve karşılaşma başladı.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın cezalı olduğu için saha kenarında yer alamayacağı Atromitos karşılaşmasında, sarı-lacivertliler; Volkan, Şener, Alves, Ba, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Sow, Fernandao 11'i ile mücadele edecek.

Yunan ekibi Atromitos ise Gorbunov, Kivrakidis, Fitanidis, Lazaridis, Bittolo, Usero, Napoleoni, Umbides, Marcelinho, Godoy, Pitu 11 ile sahada olacak.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.