?ATO tarihinde ilk kez bir kadın yönetim kuruluna girdi.?

?ATO tarihinde ilk kez bir kadın yönetim kuruluna girdi.?
ADANA (İHA) - TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısının kadın olmasını istedi.ATO seçim...



ADANA (İHA) - TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısının kadın olmasını istedi.

ATO seçim sonuçlarını değerlendiren yönetim kuruluna seçilen Emine Nargile?yi kutlayan Özden, ?Çok mutluyuz. Zira ATO tarihinde ilk kez bir kadın yönetim kuruluna girdi. Bu başarının taçlandırılmasını bekliyoruz. Bundan sonra yapılması gereken Nargile?yi başkan yardımcısı seçmek olmalı diye düşünüyorum. Başta Atilla Menevşe başkanımız olmak üzere seçilen yönetim kurulu üyelerimizden beklentimiz bu yönde? diye konuştu.

Adana ekonomisinin yeni dönemde büyürken iş kadınlarına ihtiyacı bulunduğunu belirten TOBB Adana KGK Başkanı Özden, ATO?nun meclisinde daha fazla kadın üye beklentilerinin gerçekleşmediğini, bu nedenle buruk olduklarını söyledi.

Sümer Şen ve Gülşah Boğa ile birlikte Emine Nargile?yle 109 kişilik mecliste kadınların ancak 3 sandalye alabildiğini belirten Özden, ?Görev alan her arkadaşımı kutluyor, her zaman yanlarında olacağımı belirtiyor ve başarılar diliyorum. Yeni yönetimin Adanamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.