Ataşbak:" Dileğimiz aynı sporcuların olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirmeleridir"

Ataşbak:" Dileğimiz aynı sporcuların olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirmeleridir"
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Bursa’da düzenlenen 2016-20017 sezonu Spor Toto Süper Ligi 8. etap müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Çukurova Üniversitesi erkek takımı sporcu ve antrenörleri makamında kabul etti.

Ataşbak , Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi  Antrenörü Sunay Atakan’a ,Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Ali Türemiş'e Masa Tenisi Adana İl Temsilcisi Bayram Taci Menteş’e , Veteranlar Komite Başkanı Kemal Sağ , Genç Milli Takım Antrenörü Tuncay Bozkurt, Bölge Antrenörü Mustafa Gümüşlü ile A Milli takım sporcusu Talha Yiğenler, Genç Milli Takım Sporcuları Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner’i tebrik etti.

 Kentimizin adını duyuran ve şampiyon sporcularla gurur duyan Ataşbak, “Dileğimiz aynı sporcuların olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirmeleridir. Sporcuların bu başarıyla yetinmeyerek, daha çok çalışarak özellikle ülkemizin ihtiyacı olan daha önemli başarıları yakalayacaklarına inanıyorum” diye konuştu

Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi  Antrenörü Sunay Atakan, Adana’nın adını duyurmak için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, kendilerine sıcak kanlı yaklaşan ve destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Ayrıca, ziyarete Gençlik Hizmetleri ve spor Şube Müdürü Halit Yılmazel 'de katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.