?Ata İlköğretim Okulu Öğrencilerinin 23 Nisan Kutlamaları?

?Ata İlköğretim Okulu Öğrencilerinin 23 Nisan Kutlamaları?
ATA'NIN ÖĞRENCİLERİNDEN GÖRKEMLİ KUTLAMASarıçam Ata İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını okul salonlarında görkemli...



ATA'NIN ÖĞRENCİLERİNDEN GÖRKEMLİ KUTLAMA

Sarıçam Ata İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını okul salonlarında görkemli törenle kutladı.

ADANA- Adana'nın Sarıçam İlçesi Ata İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen görkemli törenler, öğrencileri, velileri ve öğretmenleri de coşturdu.

Çağatay Bozdoğan, Rabia Yetkinlioğlu, Berya Tozal, Hatice Kaya, Pakize Şehliklioğlu ve Suay Duman isimli öğretmenlerden oluşan 23 Nisan kutlama komisyonunun hazırladığı törenler okulun çok amaçlı tiyatro salonunda gerçekleştirildi.

Öğrenci velilerinin yanısıra okul çevresindeki ailelerinde izlediği törenlerde öğrenciler hazırladıkları oyunları sergilediler. Güzel kıyafetleri ile de dikkat çeken öğrenciler, özellikle Türk Bayrağı temalı sunumlarında salondaki izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Okul Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

?? Türkiye Cumhuriyeti?nin temelleri 93 yıl önce bugün atılmış ve büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün rehberliğinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi açılarak hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilân edilmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk kez Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk?ün çocuklarımıza armağan ettiği bir bayramdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yaşatmak zorundayız, bu bizlere düşen en önemli görevlerden birisidir.

Tüm çocuklarımızın bu anlamlı bayramını kutluyor, Bizleri bağımsız ve çağdaş bir devlet kazandıran Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz.??

Okul Aile Birliği Başkanı Muhammet Kökyıldırım?da öğrenciler kadar velilerin de bu yıl 23 Nisan kutlamalarına büyük önem verdiğini belirterek, ??Çocuklarımızın her alanda başarısı bizleri gururlandırıyor?? dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.