ASKON'dan Mursi İçin Sessiz Çığlık 

ASKON'dan Mursi İçin Sessiz Çığlık 
 Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idam kararına ses çıkarmayan dünyayı...

 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idam kararına ses çıkarmayan dünyayı bilboardlara astığı siyah zeminli afiş çalışması ile protesto etti.  

  İdam kararından duyulan üzüntüyü dile getirmek ve artık söylenecek sözün bir hükmünün kalmadığını göstermek ve böyle bir karara karşı sessiz kalan dünyaya tepkisini dile getirmek amacıyla Adana'da bilboardlara siyah zemin üzerine Mursi'nin fotoğraflarını yerleştirilen ASKON Adana Şube adına açıklama yapan Başkan Recep Çalışkan, "Mısır halkının yüzde 52 gibi büyük bir çoğunluğu tarafından cumhurbaşkanı seçilen ancak 2013 yılındaki darbe ile görevinden uzaklaştırılan Muhammed Mursi ve beraberindeki Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın 17 yöneticisi hakkında verilen idam kararı artık bizleri de sözün bittiği noktaya getirmiştir. Bu haksız ve insanlık dışı kararı alanlara ithafen sözün bittiğini göstermek için böyle bir yönteme başvurduk" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.