ASKON 2013 Futbol Turnuvası Şampiyonu Kıvanç Tekstil?

ASKON 2013 Futbol Turnuvası Şampiyonu Kıvanç Tekstil?
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şubesinin üyeleri arasında düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyonu Kıvanç Tekstil oldu.15 takımın...



Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şubesinin üyeleri arasında düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyonu Kıvanç Tekstil oldu.15 takımın katıldığı ve 8 hafta süren Askon futbol turnuvasında Kıvanç Tekstil şampiyonluğa ulaştı.Futbol turnuvasında birinci Kıvanç tekstil ikinci Bakırlar tekstil olurken üçüncülüğü ise Dalga Su kazandı.

Askon Adana şubesinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasına yoğun ilgi vardı. Katılımcılar arasında Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Saadet Partisi Adanaİl Başkanı Mustafa Gözütok, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hiradağı, Türkistanlılar Derneği Başkanı İlker Medeni, Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Futbol turnuvasında dereceye giren takımların birincisi olan Kıvaç Tekstil?e madalyalarını Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, ikinci olan Bakırlar Tekstil? e Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan,üçüncü olan Dalga Su?ya madalyalarını Adana Ticaret Borsası BaşkanıMuammer Çalışkan Bey takdim etti. Günün anlam ve önemini belirtmek üzere kısa bir konuşma yapan Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç Askon Adana şubesinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Erdinç:?İşadamlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlemiş oldukları futbol turnuvasının Adana?mıza yakışır bir şekilde sona ermesi bizleri memnun etmiştir? dedi.

Askon Adana Şubesi Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hiradağı ise futbol turnuvasında yaptığı açıklamada , ?bu yıl üçüncüsünü yaptığımız turnuvaya gösterilen ilgi bizi memnun etmiştir. Futbol turnuvamız amacına ulaştı ve üyelerimiz arasındaki kaynaşmaya olumlu katkılar sağladığından dolayı Askon Adana şubesi olarak çok mutluyuz? diyerek sözlerini tamamladı.


adanapost Spor Servisi - Efe Efeoğlu - Orhan Baha Göbüş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.