Arsenal-Beşiktaş (CANLI)

Arsenal-Beşiktaş (CANLI)
 Beşiktaş 0-0'ın rövanşında, Şampiyonlar Ligi'ne üst üste 16 sezondur katılma başarısı gösteren Arsenal'e konuk oluyor.İki ekip arasında oynanan...

 


Beşiktaş 0-0'ın rövanşında, Şampiyonlar Ligi'ne üst üste 16 sezondur katılma başarısı gösteren Arsenal'e konuk oluyor.

İki ekip arasında oynanan Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki ilk mücadele golsüz berabere sona ererken, Topçular'dan Aaron Ramsey kulüp kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü.Premier Lig'de ikinci hafta maçlarının oynandığı hafta sonu Goodison Park'ta Everton deplasmanına konuk olan Arsenal, maçın son dakikalarına 2-0 geride girmesine karşın Aaron Ramsey ve Olivier Giroud'nun golleriyle 1 puanı kurtardı.

Sezona oldukça iyi başlayan ve mücadelesinin yanı sıra futboluyla da alkış toplayan kara kartallar, şu ana kadar oynadığı 3 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedi.

Spor Toto Süper Lig, Premier Lig'e kıyasla 2 haftalık bir gecikmeyle start alıyor. Siyah beyazlılar, haftasonu Mersin Idmanyurdu karşısında ilk maçına çıkacak.

Beşiktaş, Feyenoord'u iki maç sonunda 5-2'lik averajla geçerken, yeni transfer Demba Ba attığı gollerle takımın umutlarını taze tutmaya devam ediyor.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Londra'ya 22 kişilik bir kafile ile gitti. Filip Holosko İstanbul'da kalırken, hafif sakatlığı bulunan Necip Uysal'ın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

ARSENAL - BEŞİKTAŞ

SAAT: 21:45

STAT: EMIRATES

HAKEM: Pedro Proença

ARSENAL: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Cazorla, Alex-Oxlade, Özil, Wilshere, Sanchez

TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

BEŞİKTAŞ: Tolga, İsmail, Ersan, Pedro Franco, Ramon Motta Veli, Atiba Hutchinson, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.