Araç Vergisi ödeyecekler dikkat! Tıkla - Sorgula

Araç Vergisi ödeyecekler dikkat! Tıkla - Sorgula
Ne kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi diğer adıyla araç vergisi ödeyeceğinizi intvd.gib.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın...


Ne kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi diğer adıyla araç vergisi ödeyeceğinizi intvd.gib.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sitesindeki ilgili linke tıklayarak MTV (araç vergisi) borcunuzu sorgulayabilir ve borcunuzu ödeyebilirsiniz. Motorlu Taşıtlar Verginizi (MTV) öğrenmek ve borcunuzu ödemek için Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan, https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp girmeniz yeterli. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın "MTV Sorgulama" sayfası yoluyla "Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) Sorgulaması" yapabilirsiniz.



MOTORLU TAŞIT SORGULAMASI VE KREDİ KARTI ÖDEMESİ İÇİN TIKLAYINIZ



MTV Borcunuzu nasıl sorgulayacaksınız ve ödeyeceksiniz?

MTV Sorgulaması için, "MTV Sorgulama Ekranı"ndaki tüm alanları eksiksiz doldurunuz. MTV Borç Durumunu öğrenmek için öncelikle Gelir İdaresi Başkanlığı'nın İnternet vergi dairesi sayfasına gitmeniz gerekiyor. sayfada "Sık Kullanılanlar" bölümündeki MTV Sorgulama linkine tıkladıktan sonra "MTV Sorgulama" sayfasına yöneleceksiniz.

Bu sayfada açılacak sorgu ekranına plaka, Vergi Kimlik No, TC Kimlik No ve aracın tescil tarihi girilerek MTV sorgulaması yapılabiliyor. Sorgunuz yaptıktan sonra borç ödeme linkine tıklayarak motorlu taşıtlar vergisi borcunuzu ister tek seferde isterse müşterisi olduğunuz bankanın kredi kartıyla taksitlendirerek ödeyebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.