Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları Adana’da Yapıldı

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları Adana’da Yapıldı
Müsabakalara 9 İlden Toplam 113 Sporcu Katıldı

Judo Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları” Adana’da gerçekleştirildi.

Judo Federasyonu Adana İl Temsilcisi Dr. Şerafettin Demir, Asım Savaş Spor Salonu’nda  gerçekleştirilen müsabakalara Adana’nın yanı sıra Burdur, Hatay, Osmaniye, Antalya, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Karaman’dan 68 erkek toplam 113 sporcu katıldığını söyledi.

Misafir takımların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden Demir, amaçlarının kentte gelen kafilelerin memleketlerine iyi izlenimle dönmelerini sağladıklarını kaydetti.

Açılış seremonisinde konuşan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, bütün sporculara başarılar dileyerek, bütün kafilelerin sıkıntısız bir şekilde kentlerine dönmelerini ümit etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise gelen konuk takımlara başarılar diledi.

Ayrıca, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, sporcu, antrenör ve hakemlere makarna ve tatlı ikramı yapıldı.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Asım Savaş Spor Salonu Amiri Mehmet Durmaz, Judo Federasyonu Adana İl Temsilcisi Dr. Şerafettin Demir ile antrenör ve hakemler verdiler.

Bu arada, takım sıralamasında dereceye giren illerin isimleri şöyle:

Erkekler:  Osmaniye, Adana, Antalya ve Kahramanmaraş

Bayanlar:  Antalya, Mersin, Burdur ve Hatay

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.