Ali Ugur Akbaş?ın Öğretmenler Günü Mesajı

Ali Ugur Akbaş?ın Öğretmenler Günü Mesajı
 Eli öpülesi ögretmenlerimin gününü kutluyorum.Ögretmenlik kutsal bir meslektirMHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Ugur Akbaş, 24 Kasım ögretmenler...

 

Eli öpülesi ögretmenlerimin gününü kutluyorum.

Ögretmenlik kutsal bir meslektir

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Ugur Akbaş, 24 Kasım ögretmenler günü neden iyle bir mesaj yayınladı. Adana okullarında egitim veren bütün ögretmenlerin 24 Kasım gününü kendilerine elden ulaştırdıgı bir mektupla minnet ve şükranlarını ifade eden Ali Ugur Akbaş okulları tek tek dolaştı ve sınıflara girerek ögretmenlerin ellerini öptü.

MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Ugur Akbaş ögretmenler günü nedeniyle de bir mesaj yayınladı.

Akbaş mesajında ögretmenlere şöyle seslendi:

'Eli öpülesi ögretmenlerimiz...Yüce Peygamberimiz asırlar önce 'Bana bir harf ögretenin kulu olurum' diyerek ögrenmenin önemini, ögretmenin kutsallıgını vurgulamıştır. Aziz Atatürk de ilk devrimlerinden birini 'Harf devrimi' ile gerçekleştirmiş ve kara tahtanın başına geçerek ögretmenlerimize yol göstermiştir.

24 Kasım Ögretmenler gününüzü takdir ve şükran hislerimle kutlatken, ülkemizin aydınlık gelecegini siz sayın ve sevgiliögretmenlerimizin oluştaracagını, devletimizin güçlü yapısını sizlerin egirwecegi kuşakların kuracagını özellikle vurgulamak istiyorum.

Ulu önder, Başögretmen Atatürk başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyetini bugüne taşıyan bütün ögretmenlerizin ellerinden öpüyor, karşılarında saygıyla egiliyorum.

Kültürlü, birikimli, inançlı, azimli,yurtsever ögretmenlerimiz bu ülkenin bölünmez bütünlügünün en başta gelen teminatıdır.

Sizler varoldukça, bu bayrak en yükseklerde dalgalanacak, bu vatan bölünmeyecek, bu millet hiçbir güce boyun egmeyecektir. Çünkü, bu vatanı, bu milleti koruyacak, kollayacak kuşagı siz yetiştireceksiniz.

Saygılarımla.'

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.