Ali Geçioğlu: ‘Zeytin Dalı Harekatı' Milletimizi Rahatlatmıştır..'

Ali Geçioğlu: ‘Zeytin Dalı Harekatı' Milletimizi Rahatlatmıştır..'
Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali GEÇİOĞLU yaptığı yazılı açıklamada Mehmetçiğin ‘Zeytin Dalı harekatı’ sionizmin emrindeki emperyalistleri rahatsız ederken milletimizi rahatlatmıştır, dedi. Geçioğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ortadoğu coğrafyası ve bölgemiz sionizmin emrindeki emperyalist güçler tarafından yıllardır talan edilmektedir. Emperyalizmin yerli işbirlikçileri yüzünden bölgemizde Müslümanlar bir savaştan öbürüne sürüklenmekte, kan ve gözyaşı dökülmektedir. Vatanlarını terk ederek yersiz yurtsuz kalmaktadırlar.

Rusya, bir taraftan Esad’ın yanında hareket ederken diğer taraftan da YPG ve diğer terörist gruplara destek vermekten çekinmemektedir.  Rus askerlerinin YPG' lilerle birlikte basında çıkan resimleri ve Moskova’da YPG’nin aktif olarak faaliyet gösteren ofisleri dikkatlerden uzak tutulmamalıdır. Fırat’ın doğusuna yerleşen Amerika da terör gruplarına her türlü desteği vermekte ve askerleri ile birlikte bölgeye yerleşmiş bulunmaktadır. 

Suriye, Fırat’ın doğusu, batısı ve Esad’ın olduğu bölge olmak üzere  üç parçaya bölünmüş durumdadır. ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile bölgenin terör yuvalarından temizlenmesi ve ‘Suriye’nin toprak bütünlüğünün’ korunması için askeri tedbirler yanında uluslararası diplomatik faaliyetler titizlikle yürütülmelidir. Bölgenin sahipleri emperyalistlerin süfli emellerine kurban edilmemelidirler.

Mehmetçiğimizin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı harekatı’  sionizmin emrindeki emperyalistleri rahatsız ederken milletimizi rahatlatmıştır. Mehmetçiğimizin zafer kazanacağından ve bölgeyi terörden temizleyeceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Harekat sonrasında bölgede huzur ve barışın sürekliliğinin korunabilmesi için gerekli tedbirler şimdiden alınmalıdır. Barzani ve Talabani’ye verilen destekler Irak’ta nasıl sonradan ülkemiz için çıbanbaşı oldu ise ÖSO konusunda da Irak’ta yapılan hataların tekrarlanmamasına dikkat edilmelidir. Mehmetçiğimizin şehadeti göze alarak operasyon yaptığı bir sırada içeride iktidar ve muhalefetin siyasi ikbal kaygısına düşmüştür. Milleti ötekileştirme ve kamplaştırmaya varacak söylemlerini biran önce bırakmalıdırlar. Siyasilerimiz milli birlik ve beraberlik için samimiyet sınavındadırlar.”

 

Ali GEÇİOĞLU

Millet Partisi Gen. Bşk. Yrd.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.