Alemdar ÖZTÜRK, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Alemdar ÖZTÜRK, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
AK Parti Ceyhan Belediye Başkan A.Adayı ve Ceyhan Kent Konseyi BaşkanıAlemdar ÖZTÜRK, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.Yoğun gönüllü katılımıyla Ceyhan'ın...

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan A.Adayı ve Ceyhan Kent Konseyi BaşkanıAlemdar ÖZTÜRK, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yoğun gönüllü katılımıyla Ceyhan'ın değişik mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren Alemdar ÖZTÜRK'e, vatandaşların, esnafın ve çocukların büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Mahalleli, yetkililerin ilgisizliğinden ve görevlerini yapamayışlarından dolayı birikmiş sorunlarının olduğu dile getirerek; ?hem susuzlukla hem de en küçük yağmurda oluşan su baskınlarıyla mücadele ediyoruz?dedi.

Başkan Alemdar ÖZTÜRK ise;?Ceyhan'da medeni bir yönetim yoktur. İşte tablo ortada. Vatandaştan çevre temizlik vergisini alan belediye, temizlik hizmetini bile yerine getirememektedir. Şu an kış ayı olmasına rağmen Ceyhan'ın genelini haşereler istila etmiştir. Vatandaşa ücretsiz hizmet sunmayı bırakın ücretini ödediği hizmetleri bile sağlayamayan başarısız bir yönetimle karşı karşıyayız?dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.