Alemdar ÖZTÜRK, Kahvehanelerdeki Hemşehrileriyle Buluştu

Alemdar ÖZTÜRK, Kahvehanelerdeki Hemşehrileriyle Buluştu
AK Parti Ceyhan Belediye Başkan A.Adayı ve Ceyhan Kent Konseyi BaşkanıAlemdar ÖZTÜRK, kahvehaneleri gezerek hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.Her fırsatta...


AK Parti Ceyhan Belediye Başkan A.Adayı ve Ceyhan Kent Konseyi BaşkanıAlemdar ÖZTÜRK, kahvehaneleri gezerek hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.

Her fırsatta hemşehrileriyle buluşan Alemdar ÖZTÜRK, Ceyhan'ın kahvehanelerinin tamamına yakınını ziyaret edip vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Ziyaretlere vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği ziyaretlerde kahvehanelerdeki doluluk oranının yüksek olduğu gözlendi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Alemdar ÖZTÜRK; ?Zaman buldukça halkımızla sürekli iç içe oluyoruz. Kimseyi ihmal etmeden bütün hemşehrilerimizin sıkıntılarıyla ilgilenerek çözüm yollarını tavsiye ediyoruz. Çalışmak isteyip de işimkanı azlığından kahvehanelerde oturanların sayısı hayli fazladır. Ceyhan'ımız, emsalindeki şehirlerin hepsinden geri durumdadır. Bunun nedeni de doğal olarak yerel yöneticilerdeki zaafiyettir.

Çünkü Ceyhan'ın dört tarafındaki şehirlere sanayi tesisleri, işalanları açılırken Ceyhan'da açılması ise engellenmektedir. Yeni devlet hastanesi yapımının belediye sorumluları marifetiyle yıllarca engellenmiş olması bir yana, özel müteşebbislerin de milyonlarca dolarlık yatırımları da engellenmiştir. Nedeni de herkesin bildiği üzere, yetkililerin kişisel menfaatleridir.Hükümetimiz yatırımları teşvik ederken, yerel yöneticilerin yatırımcıların önünü kapaması, mevcut işletmelere de gerekli hizmeti sunmayarak cazibesini düşürmesi kabul edilebilecek bir durum değildir.

Yöneticiler, 3. makam aracı alırken, ?yatırımcıların işlerine tahsis edeceklerini? söylediği halde halen sözlerini doğrulayacak yatırım olmamış, aksine engellemeler olmuştur. Bu engelleri kaldırmak da artık hemşehrilerimizin elindedir ? dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.