Aksoy?un Öğretmenler Günü Mmesajı

Aksoy?un Öğretmenler Günü Mmesajı
AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aksoy Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajında Aksoy;?Ebedi Başkomutanımız Gazi...

AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aksoy Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajında Aksoy;

?Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Başöğretmen" unvanının verildiği 24 Kasım günü, ülkemizde öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır.

Öğretmenlerimiz, "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesilleri? yetiştirmek gibi büyük ve ağır bir sorumluluğu taşımaktadır. Atatürk'ün fikir ve düşüncelerini özümsemiş,cumhuriyetin ve demokrasinin değerlerine içtenlikle bağlı, gençler yetiştirmek için büyük bir gayret harcamaktadırlar.

Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; ?Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin beceriniz ve fedakarlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısıolacaktır.? Sözüyle çizdiği hedefler doğrultusunda azim, irade, özveri ve kararlılıkla sürdüren Öğretmenlerimize inancımız tamdır.

Bu vesileyle, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen öğretmenlerimizden ebediyete intikal edenleri rahmet, minnet ve şükranla anarken, tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, kendilerine başarı ve esenlikler dilerim.?Açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.