AKP'nin "YENİ TAKSİM MEYDANI" projesi

AKP'nin "YENİ TAKSİM MEYDANI" projesi
AKP'nin aslında PROJE yapıyoruz nağmelerinin içerisinde hep ATATÜRK,TÜRK MİLLETİ,TÜRK BAYRAĞI hedef alınıyor.Hatta yenileme çalışması adı altında...


AKP'nin aslında PROJE yapıyoruz nağmelerinin içerisinde hep ATATÜRK,TÜRK MİLLETİ,TÜRK BAYRAĞI hedef alınıyor.Hatta yenileme çalışması adı altında kaldırılıyor.AKP'li KADİR TOPBAŞ'IN "Taksim yayalaştırma " projesinde ATATÜRK heykeli yok edilmiş.AKP ,Kurtuluş savaşını anlatan heykeli ortadan kaldırıyor.Taksim'in simgelerinden 1928'de yapılan Cumhuriyet Anıtı'nın içi boştu. Ne Mustafa Kemal Atatürk, ne İsmet İnönü, ne de Fevzi Çakmak yeni projede yer almıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Twitter'dan yeni Taksim Projesi'nin fotoğraflarını paylaşınca sosyal medya bu konuya kilitlendi.

Yeni projeyi sevenler de oldu, sevmeyenler de... Ancak bazı kullanıcıların gözünden kaçmayan bir detay vardı. Taksim'in simgelerinden 1928'de yapılan Cumhuriyet Anıtı'nın içi boştu. Ne Mustafa Kemal Atatürk, ne İsmet İnönü, ne de Fevzi Çakmak yeni projede yer almıyordu. Fotoğraflar, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

 

Kaynak: ( PHA-DERLEME )

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.