AKP'nin ÇÖZÜLME açılımıyla Türkiye'yi getirdiği nokta.30 Mart'tan sonra "DEMOKRATİK ÖZERKLİK"ilan ediliyor.

AKP'nin ÇÖZÜLME açılımıyla Türkiye'yi getirdiği nokta.30 Mart'tan sonra "DEMOKRATİK ÖZERKLİK"ilan ediliyor.
Kuzey Irak Kürdistanını tanıyan AKP lideri ve Başbakan Erdoğan,AKP döneminde beslenip büyütülen Barzanistan,Suriye'de Özerkliğini ilan eden PKK ve son...


Kuzey Irak Kürdistanını tanıyan AKP lideri ve Başbakan Erdoğan,AKP döneminde beslenip büyütülen Barzanistan,Suriye'de Özerkliğini ilan eden PKK ve son olarak 3.Parça Türkiye'de çözülme açılımıyla PKK'ya alan hakimiyeti sağlayan AKP 'nin Türkiye'yi getirdiği nokta.SELAHATTİN DEMİRTAŞ açıkladı.30 MART'TAN SONRA ÖZERKLİĞİ İLAN ediyorlarmış.Cami duvarı ile Kilise duvarını karıştırmışlar.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yerel seçimlerden sonra demokratik özerklik ilan edeceklerini söyledi.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi?nin toplu açılışlar töreninde konuşan Demirtaş, 'belediyeler arasında ayrım yapmadıklarını' söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın açıkça iftira attığını öne sürdü.

Demirtaş, Ankara ve İstanbul belediyelerinin doğalgaz başta olmak üzere bütün gelirlerinin kasalarında kaldığını, BDP?li belediyelerden ise yüzde 40?lara varan kesintiler yapıldıktan sonra hesaplarına para aktarıldığını dile getirdi.

KAYNAK:( PHA-Ajanslar Derleme )

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.