Akkiraz: Herkesi tepki vermeye çağırıyorum

Akkiraz: Herkesi tepki vermeye çağırıyorum
 CHP milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasıyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan CHP'nin bir diğer vekili Sabahat Akkiraz, herkesi tepki vermeye...


 

CHP milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasıyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan CHP'nin bir diğer vekili Sabahat Akkiraz, herkesi tepki vermeye çağırdı.



CHP milletvekili ve Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, yaptığı 'Alevilik dindir' açıklamasıyla günlerdir konuşulan ve kendisininde tepki gösterdiği CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılması olayına tepki gösterdi. Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasının kendisinde derin bir üzüntü yarattığını dile getiren Akkiraz, herkesi tepki göstermeye davet etti.

İşte Akkiraz'ın o açıklaması

Sayın Hüseyin Aygün'ün kaçırılması hepimizde derin bir üzüntü yarattı. Kaçırılma olayı yaşandığı andan itibaren herkese ulaşmaya çalıştık. Tepkilerimizi yüksek sesle duyurmaya çalıştık. Ama iktidar bu kaçırılma olayını önemsemedi. Bazı AKP vekillerinin açıklamalarını şaşkınlık ve üzüntü ile izledik. Sayın Aygün kaçırılırken ;''Ben sizinle gelmeyeceğim. İsterseniz öldürün. Bugüne kadar Tunceli'nin ve Alevilerin çıkarlarını korumak için çalıştım. '' demişti. Herkesi sesini yükseltmeye, gerek sosyal medya gerek telefon ve fax ile her yere ulaşmaya, bir toplumsal baskı oluşturarak Sayın Aygün'ün en kısa zamanda ailesi ve sevenlerine SAPASAĞLAM kavuşmasını desteklemeye çağırıyorum. Bugün sesimizi yükseltmezsek yarın konuşmaya ve eleştirmeye hakkımız olmayacak.

Sabahat AKKİRAZ

Kaynak: Haber7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.