?Akdeniz Oyunları'na Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.?

?Akdeniz Oyunları'na Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.?
 ADANA (İHA) - Adana Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Güngören, 17. Akdeniz Oyunları için hazırlıklarının sürdüğünü...


 

ADANA (İHA) - Adana Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Güngören, 17. Akdeniz Oyunları için hazırlıklarının sürdüğünü ve çalışmaların Haziran ayının ilk haftasında tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Güngörün, Atlı Spor Kulübü'nde düzenlediği basın toplantısında 13-20 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda binicilik müsabakalarına ev sahipliği yapacaklarını hatırlatarak, ?Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kulübümüzün onarım ve yenileme çalışmalarının Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın direktifleriyle Haziran ayının ilk haftasında tamamlanması planlanmaktadır. Projenin bitirilmesiyle birlikte kulübümüz, görünümü ve altyapısı ile uluslararası çağdaş bir görüntü kazanacak ve birçok prestijli müsabakaya ev sahipliği yapabilecektir. Bu organizasyon sayesinde kulübümüzde, 90 oda içeren 3 adet yeni ahır binası, soyunma odaları, duşlar kafeterya ve terası bulunan modern sporcu dinlenme evi, 14 adet odasıyla 56 kişiye konaklama imkanı sağlayan kafeterya ve mutfak ünitesi olan sporcu misafirhanesi, at ve biniciler için hem yağmur hem de güneşten korumalı yeni bir ısınma alanı, 600 kişilik kapalı seyirci tribünü, tribün altı vip salon, depolar ve kafeterya yapılmaktadır. Ayrıca yönetim binasında restorasyon, kum kalitesinin iyileştirilmesi ve tadilatlar, olimpik çalışma alanında 35 metre yüksekliğinde en üst kalite aydınlatma sistemi yapılmaktadır? dedi.

Güngör, kulübe kazandırılacak yeni tesislerle Akdeniz Oyunları sonrası binicilik sporunda başarılı sporcular yetiştirmeyi, ulusal ve uluslararası binicilik yarışları düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.