Akdeniz Oyunları

Akdeniz Oyunları
Akdeniz Oyunları kapsamında yarın sabah Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Seyhan Baraj Gölü Kayıkhanesi?nde gerçekleştirilecek kürek müsabakalarında görev...



Akdeniz Oyunları kapsamında yarın sabah Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Seyhan Baraj Gölü Kayıkhanesi?nde gerçekleştirilecek kürek müsabakalarında görev yapacak hakemler bilgilendirildi.

Uluslararası Kürek Federasyonu (FİSA) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Belçikalı Patrıck Rambout, tamamen yenilen ÇÜ Kayıkhanesi Konferans Salonu?nda 25 Türk, 14 yabancı toplam 39 hakemlere değişikliğe uğrayan uluslararası müsabaka yönetmeliği ile ilgili bilgiler vererek, hakemleri uyardı.

Bu arada, 39 hakemden 14?ünün uluslararası hakem olduğu, yarışlarda görevlendirmelerin yapıldığı, parkurun hazır olduğu, kayıkhanede antrenman yapan yabancı ülke sporcularının tesisleri çok beğendikleri de öğrenildi.

Bu arada, yarın sabah kürek yarışmalarında sporcular, büyük kadınlar ve erkekler tek çifte, büyük erkekler dümencisiz iki tek, büyük erkekler iki çifte, hafif kilo kadınlar tek çifte, hafif kilo büyük erkekler iki ve tek çifte yarışmaları ile start alacaklar.

 

ADANA (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.